3dots.ro

Cum s-a răzbunat un șofer pe o mamă care îi blocase intrarea în garaj când își lua copilul de la școală

Cum s-a răzbunat un șofer pe o mamă care îi blocase intrarea în garaj când își lua copilul de la școală

Un șofer a relatat, pe Reddit, modul în care a planificat să se răzbune după ce o mamă care așteptându-și copilul să iasă de la școală i-a blocat aleea spre garaj și a refuzat să-și mute mașina după ce a rugat-o politicos.

El a explicatcă strada pe care se află casa lui este una îngustă și, atunci când ies copiii de la școală, din cauza mașinilor în care părinții îi așteaptă, abia se mai poate circula.

”Locuiesc lângă o școală și mereu pe aleea mea au fost mașini ale părinților care își așteptau copiii. Dacă nu plec nicăieri, nu mă deranjează.

Dar, într-o zi, am venit acasă și am găsit o mașină parcată pe aleea mea. Am coborât din mașină și am rugat-o șoferită să iasă, o secundă, ca să pot intra și apoi se putea întoarce. A spus că staționează doar câteva minute. I-am spus: ”Locuiesc aici și aș vrea să intru în garajul meu”. I-am spus că nu pot aștepta aici ”câteva” minute pentru că blochez traficul”, relatează bărbatul, pe Reddit.

Pentru că în mod politicos nu a reușit să o facă să înțeleagă pe șoferiță situația sa, el, drept răzbunare, și-a parcat mașina astfel încât a blocat ieșirea din alee și, implicit, mașina în care se afla mama care își aștepta copilul să iasă de la școală.

”Am parcat apoi perpendicular pe vehiculul ei, blocând propria mea alee și mașina ei. În timp ce treceam pe lângă ea, i-am spus că trebuie să merg urgent la baie și că am crampe la stomac”, a povestit el.

A mai informat-o că poate chema poliția dacă dorește, dar nu va putea să-și miște mașina timp de câteva minute. Femeia a realizat că manevra făcută de bărbat îi bloca deplasarea. ”Expresia de pe chipul ei după ce și-a dat seama ce se întâmpla nu are preț”, s-a amuzat el.

”Când am ieșit, câteva minute mai târziu, toate vehiculele de pe stradă dispăruseră. Am trecut foarte încet pe lângă mașina ei, evitând contactul vizual, și am urcat în mașina mea. Am reglat oglinda, am mutat scaunul mașinii înainte, apoi înapoi încet, am pornit și mi-am mutat mașina înainte, încet.

Tot ce am auzit au fost țipetele și claxonul mașinii atunci când ea a plecat în trombă. Geamurile mașinii ei erau deschise, așa că am putut auzi și eu, ca și băiețelul ei, cuvintele ”frumoase” pe care mi le-a adresat.

În marea majoritate a cazurilor utilizatorii Reddit au lăudat reacția bărbatului, afirmând că mama recalcitrantă a primit o adevărată lecție. Un utilizator a comentat: ”Este aproape perfect! Singurul lucru pe care l-aș fi schimbat este că, în loc să evit contactul vizual, aș fi menținut contactul vizual cât mai mult posibil!”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs