3dots.ro

O șoferiță a urmat instrucțiunile GPS-ului și s-a scufundat cu mașina într-un port din Hawaii, fix ca-n filmele de comedie – video

O șoferiță a urmat instrucțiunile GPS-ului și s-a scufundat cu mașina într-un port din Hawaii, fix ca-n filmele de comedie – video

O șoferiță a urmat atât de orbește instrucțiunile oferite de sistemul GPS, încât a reușit să ajungă cu tot cu mașină în apele Oceanului Pacific, în Hawaii…

Incidentul s-a produs în portul Honokohau Small Boat Harbor din Kailua-Kona, o regiune de pe coasta de vest a Hawaii, relatează Washington Post.

Turistele nu au realizat ce li se întâmplă decât atunci când mașina a început să se scufunde…

”Stăteam sub o prelată încercând să mă adăpostesc de ploaie, iar următorul lucru pe care l-am văzut a fost o mașină care a trecut direct pe lângă barca noastră, fix în port, cu o viteză destul de mare.

Au mers cu atâta încredere, încât nu li se citea nicio expresie de panică pe fațe. Erau zâmbitoare”, a declarat o martoră a întâmplării.

O înregistrare video a incidentului arată că totul s-a petrecut fix ca în filmele de comedie, mașina s-a înclinat în față și a început să se scufunde, în timp ce ștergătoarele de parbriz funcționau în continuare.

”Ne-a luat o secundă să ne dăm seama ce se întâmpla, pentru că ele nu păreau panicate sau să se grăbească să iasă din mașină”, a mai declarat martora incidentului.

În cele din urmă, cele două femei au realizat situația în care se aflau și și-au desfăcut centura de siguranță. Pasagera din dreapta a ieșit pe geam, în timp ce șoferița a rămas nemișcată, părând să nu știe cum să scape.

Mai mulți bărbați au intervenit pentru a le salva pe cele două femei din apă. Totul e bine când se termină cu bine, mai puțin pentru mașină…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christie H (@thehutchess)

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU