Sora lui Meghan Markle: «Harry va divorţa! Asta ar trebui să facă, dacă are un lob frontal funcţional»

Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan Markle, a reacționat după mult mediatizatul interviu al Ducilor de Sussex acordat lui Oprah Winfrey.

Ei bine, aceasta este convinsă că mariajul celor doi se află în pericol și că în cele din urmă va avea loc un divorț.

Samantha Markle crede că Prinţul Harry a început, deja, să-şi pună întrebări legate de căsnicia cu Meghan şi că este posibil să-și dorească să dea înapoi.

"Poate că începe deja să-şi pună întrebări. Ar trebui să facă asta, dacă are un lob frontal funcţional. Pe bune, nu are 12 ani!", a declarat sora mai mare a lui Meghan pentru postul TMZ

"Ce bărbat s-ar simţi confortabil aşa? Din momentul în care el va începe să nu mai fie de acord cu ea sau să se retragă, va urma ceva neplăcut. Asta dacă nu îşi angajează un avocat bun sau nu cad de acord să meargă la terapie", continuă Samantha.

Sora vitregă a lui Meghan o acuză pe ducesă de narcisism şi pretinde că fosta actriţă i-a făcut mult rău tatălui lor, Thomas Markle. 

"I-a făcut rău unui om care i-a dăruit o viaţă incredibilă. Este trist şi greşit. Ar trebui ca ea să facă primul pas către tatăl nostru, chiar dacă părinţii te iubesc necondiţionat. Dar ea chiar l-a rănit. Depresia nu este o scuză pentru a te debarasa de oameni", mai spune Samantha Markle, autoarea unei cărţi cu dezvăluiri despre sora sa – The Diary of Princess Pushy's Sister.