3dots.ro

Sorana Cîrstea, prima reacție la mesajele pline de ură primite: ”Asta a fost ideea mea, dar azi totul se interpretează”

Sorana Cîrstea, prima reacție la mesajele pline de ură primite: ”Asta a fost ideea mea, dar azi totul se interpretează”

Sorana Cîrstea a avut prima reacție după valul de ură care s-a îndreptat spre ea după ce a postat un mesaj pe contul său de Instagram

La finalul partidei cu Tatjana Maria în primul tur la Wimbledon, în fața căreia s-a impus cu scorul 6-1, 2-6, 6-3, Sorana Cîrstea a ținut să sublinieze faptul că tenta mesajului său a fost una pozitivă, inspirată de tot ceea ce se petrece în turneul de la Wimbledon.

”A fost un mesaj care a venit după sosirea mea la Wimbledon și a fost un mesaj pozitiv.

Ieri am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și m-a impresionat extraordinar de mult eleganța ei, eleganța doamnelor de aici, cât de frumos sunt îmbrăcați bărbații, toți la costum, cu cravată, și câtă disciplină au copiii, ce inocență.

Și totul a venit dintr-o admirație a mea față de acest turneu și de toate lucrurile frumoase pe care le-am văzut aici, care reprezintă acest turneu.

A fost un mesaj pozitiv care, în general, în ziua de astăzi se poate interpreta oricum, însă mesajul a fost unul pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât de frumoasă e lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu.

De aici a fost inspirația înainte de această postare. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una foarte pozitivă”,a declarat Sorana Cîrstea, potrivit Eurosport.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs