3dots.ro

Spania. Un bărbat a simulat de 20 de ori atacuri de cord în restaurante de lux ca să nu plătească nota

Spania. Un bărbat a simulat de 20 de ori atacuri de cord în restaurante de lux ca să nu plătească nota

Fin degustător al meniului oferit de restaurantele de lux, dar nu prea dornic să și scoată bani din buzunar pentru asta, un lituanian rezident în Spania a simulat de 20 de ori atacuri de cord, ca să nu plătească nota, scrie Business Insider.

Bărbatul, în vârstă de 50 de  ani, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a fost arestat recent în Alicante, după ce a încercat să plece dintr-un restaurant fără să achite, prefăcându-se că se simte rău.

Era pentru cea de-a a 20-a oară într-un an când a aplicat această schemă, ceea ce îl făcuse deja remarcat de poliție.

În cel mai recent incident, bărbatul a comandat două whisky și o paella cu fructe de mare, la El Buen Corner, iar la final a primit o notă de plată de 34,85 euro.

Managerul restaurantului a spus că un ospătar l-a observat pe bărbat că s-a ridicat de la masă cu intenția de a pleca și i-a cerut să plătească mai întâi. Bărbatul i-a spus că se duce în camera de hotel ca să aducă bani, pentru că nu mai avea la el, însă angajații au refuzat să-l lase să plece.

După câteva secunde, clientul s-a prăbușit teatral la pământ, prefăcându-se că are un infarct, dar nu a fost foarte convingător, angajații nu au picat în plasa lui și, în loc să sune la ambulanță, au sunat la poliție.

Purtătorul de cuvânt al Poliției din Alicante a confirmat că bărbatul era cunoscut: ”A fost arestat de mai multe ori în orașul Alicante. Modul de operare a fost același”.

Potrivit EFE, care a citat ofițerul care l-a arestat pe bărbat în patru ocazii anterioare, acesta comandă la restaurante cele mai scumpe preparate din meniu, precum homar și whisky-uri premium. Același polițist a mai spus că ori de câte ori a fost arestat, bărbatul a fost jovial și foarte amabil și nu a părut deloc deranjat să-și petreacă 2-3 zile în arest.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs