Spania. O tânără dispărută de 9 ani a fost găsită zidită în pereții casei în care iubitul ei și-a ucis acum trei săptămâni noua parteneră

Autor:

Data:

Spania. O tânără dispărută de 9 ani a fost găsită zidită în pereții casei în care iubitul ei și-a ucis acum trei săptămâni noua parteneră

Cazul dispariției unei tinere, petrecut în urmă cu nouă ani într-un orășel din Spania, a fost rezolvat, după ce iubitul ei din acea perioadă a recunoscut că a ucis-o și a zidit cadavrul în pereții casei, scrie cotidianul El Confidencial.

Marco R., un cetățean italian rezident în Spania, în Torremolinos, de mulți ani, a fost arestat la mijlocul lunii mai, după ce a înjunghiat-o și a ucis-o pe iubita lui, Paula.

Arestat la câteva ore după ce-a comis crima și condus la sediul Poliției, în momentul în care a văzut avizierul unde erau afișate imagini ale persoanelor dispărute și a dat cu ochii de fotografia Siborei Gagani, italianul le-a spus imediat polițiștilor să nu o mai caute, pentru că nu mai este în viață.

Bărbatul le-a indicat locul unde pot găsi cadavrul – într-unul din pereții casei lui. Ulterior, probabil sfătuit de apărătorul său, bărbatul nu și-a recunoscut declarația în instanță.

Sibora Gagani, o tânără albaneză de 22 de ani cu cetățenie italiană, a fost dată dispărută din data de 7 iulie 2014, ultima zi în care rudele au mai putut-o contacta.

Sibora Gagani trăia în Spania alături de iubitul său, Marco, mai în vârstă cu 23 de ani. Bărbatul a spus familiei tinerei că Sibora plecase în Italia fără să își ia lucrurile, iar telefonul ei a fost închis din acea zi.

După ce au cercetat timp de mai multe zile  pereții casei bărbatului, fără succes, polițiștii au localizat cadavrul cu ajutorul unui dispozitiv cu raze X, într-o cutie, ascuns între pereți.

În cutie, cadavrul era băgat într-un sac de dormit, alături de alte lucruri și un buchet de flori.

Familia Siborei a spus că, de îndată ce au aflat despre uciderea Paulei în Torremolinos, a știut că Marco a ucis-o și pe ruda lor. ”Știam 100% că el a ucis-o”, a declarat pentru EFE sora Siborei, Kseva Gagani.