Srdjan Djokovic: În această seară, fiul meu este ținut în captivitate, dar n-a fost niciodată mai liber! Novak a devenit un simbol și un lider al lumii libere

Srdan Djokovic a făcut o serie de declarații despre modul în care autoritățile australiene îi tratează fiul, reținut în aeroportul din Melbourne, din cauza faptului că derogarea medicală care îi permitea să participe nevaccinat la Australian Open nu îi este suficientă pentru a intra în țară

”În această seară, fiul meu este ținut în captivitate în Australia, dar n-a fost niciodată mai liber. Din acest moment, Novak a devenit un simbol și un lider al lumii libere, lumea celor sărmani și oprimați, țări și popoare”, a declarat Srdan Djokovic, citat de televiziunea sârbă.

Srdan Djokovic a subliniat faptul că fiul său a reușit să demonstreze că ”chiar și o țară mică, dar eroică, precum Serbia poate avea cel mai bun jucător de tenis al lumii, cel mai bun sportiv al tuturor timpurilor și că adevărul nu poate fi ascuns pentru prea multă vreme”.

”Îl pot închide în această seară, îi pot pune lanțuri mâine, dar adevărul este precum apa și își va găsi întotdeauna calea. 

Novak este un Spartacus al acestei lumi, care nu suportă nedreptatea, colonialismul și ipocrizia și luptă pentru egalitatea tuturor popoarelor de pe această planetă, fără deosebire de culoarea pielii, cărui Dumnezeu se roagă și ce avere au”, a adăugat Srdan Djokovic.

”Novak a demonstrat că orice țel poate fi atins și este un model pentru milioane de oameni și copii pe care îi inspiră să-și împlinească propriile lor vise.

Poate că lumea bogată dorește ca Nole să nu mai joace tenis, dar asta va releva adevărata sa față, iar din acest punct încolo va începe un joc mult mai serios

Pe de o parte vor fi membrii lacomi și aroganți ai oligarhiei mondiale, iar pe de alta întreaga lume liberă, care încă mai crede în dreptate, adevăr, fair play și în visele copiilor lor”, a declarat Srdan Djokovic.