3dots.ro

SUA. O femeie l-a împușcat în cap pe șoferul de la Uber pe baza unei false impresii

SUA. O femeie l-a împușcat în cap pe șoferul de la Uber pe baza unei false impresii

Din articol:

O femeie din SUA a fost acuzată de crimă după ce l-a împușcat pe șoferul mașinii Uber în care se afla și despre care bănuia că voia să o răpească, relatează BBC.

Potrivit poliției din orașul american de frontieră El Paso, statul Texas, Phoebe Copas a crezut că este răpită și dusă în Mexic.

Potrivit anchetei poliției, în timp ce se afla în mașină, Copas s-a panicat după ce a remarcat indicatoarele de circulație pe care scria Juarez, Mexic

El Paso și Juarez se află unul în apropierea celuilalt, de o parte și de alta a graniței dintre SUA și Mexic.

După ce s-a panicat, crezând că este răpită, Copas a scos pistolul pe care îl avea în geantă și l-a împușcat pe șofer în cap. Mașina s-a lovit apoi de parapetul de pe șosea.

Copas – care este din Kentucky, dar se afla în vizită la prietenul ei – se presupune că a sunat apoi la numărul de urgență 911, a făcut o fotografie a șoferului și i-a trimis-o prietenului ei prin SMS.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a murit la spital după mai multe zile în care a fost ținut în viață conectat la aparate.

”Ancheta nu susține că a avut loc o tentativă de răpire sau că șoferul s-a abătut de la destinația lui Copas”, se arată în comunicatul poliției din El Paso.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs