3dots.ro

O femeie a încercat să intre în SUA cu o cutie cu fecale de girafă, spune că dorea să-și facă un colier…

O femeie a încercat să intre în SUA cu o cutie cu fecale de girafă, spune că dorea să-și facă un colier…

Pentru că lumea în care trăim se manifestă după cum o taie capul, de multe ori greu de înțeles, într-un bizar incident petrecut pe un aeroport din SUA, o femeie a fost oprită de vameși după ce a încercat să intre în țară cu o cutie plină de fecale de girafă, informează Sky News.

Evenimentul a avut loc pe aeroportul Minneapolis-Saint Paul din Minnesota. Extrem de degajată, în largul ei, femeia le-a explicat vameșilor că a adunat resturile în timpul unei călătorii în Kenya și că le-a luat cu ea pentru a-și confecționa un colier.

Mai mult decât atât, femeia a dezvăluit că nu ar fi fost prima dată când se întoarce din vacanță aducând acasă fecale de animale, și că cel din fecale n-ar fi fost primul colier de această factură, având deja bifat unul din fecale de elan.

Excentrica turistă nu va fi sancționată deoarece a declarat la vameșilor ce transporta în cutie, iar conținutul acesteia a fost distrus de oficialii americani.

Autoritățile americane i-au avertizat pe alți eventuali doritori de suveniruri că astfel pot fi introduse în țară numeroase boli grave care afectează atât animalele cât și oamenii.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU