3dots.ro

SUA. O polițistă a folosit cardul unei persoane decedate pentru a-și pune unghii și gene false

SUA. O polițistă a folosit cardul unei persoane decedate pentru a-și pune unghii și gene false

O polițistă din SUA a fost arestată după ce s-a descoperit că a folosit cardul unei persoane decedate pentru a-și pune unghii și gene false, relatează NBCNews.

Dianne Ferreira a făcut cunoștință cu propriul set de cătușe și arestată după ce a cheltuit sute de dolari de pe cardul de credit al unui bărbat decedat.

Potrivit autorităților, în luna aprilie a acestui an, Ferreira s-a prezentat în urma unui apel telefonic la casa unui cuplu din Orlando.

După ce a constatat decesul unui bărbat, Ferreira a pozat cardul de credit al persoanei decedate și a folosit informațiile pentru a face diferite cumpărături.

”Trebuie să fii o persoană destul de rece și fără milă să poți să intri în casa cuiva care și-a pierdut persoana iubită și să fotografiezi un card de credit”, le-a spus șeriful din Osceola, Marcos Lopez, reporterilor.

Întrebat dacă polițista avea dificultăți financiare și dacă asta ar fi împins-o să fure datele cardului, Lopez a răspuns:

”Nu există nicio scuză. Dacă îți pui unghii și gene și comanzi mâncare de la Wendy’s, nu cred că asta se explică print-o nevoie de bani”.

”Informațiile descoperite în timpul acestei investigații m-au șocat și îngrozit”, a spus și șeful poliției din St. Cloud, Douglas Goerke.

Ferreira, care fusese angajată în Poliție din august 2021, nu are antecedente penale.

Între timp, ea a fost eliberată din arest, după ce a plătit o cauțiune de 4.000 de dolari.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs