3dots.ro

SUA. O tânără din a murit după ce a rămas blocată în mașină timp de 18 ore din cauza ‘viscolului secolului’

SUA. O tânără din a murit după ce a rămas blocată în mașină timp de 18 ore din cauza ‘viscolului secolului’

O tânără în vârstă de 22 de ani din Buffalo, New York, și-a pierdut viața după ce a rămas blocată în mașina ei timp de 18 ore în timpul viscolului uriaș care a lovit mai multe zone din SUA și Canada.

Kathy Hochul, guvernatorul statului New York, a numit furtuna de zăpadă în care și-au pierdut viața cel puțin 27 de persoane, ”viscolul secolului”. 

Mașina Anndel Taylor a rămas blocată în zăpadă în timp ce se îndrepta spre casă, spune familia ei, potrivit Insider.

Taylor a trimis un mesaj pe grupul familiei de pe o rețea socială anunțându-i că mașina sa este blocată și a trimis un clip cu geamurile autovehiculului acoperite de zăpadă.

Familia a sunat la 911, dar serviciile de urgență nu au reușit să o contacteze pe Taylor. Mama ei a precizat că fiica sa plănuise să doarmă în mașina, așteptând ca furtuna să înceteze pentru ca apoi să plece spre casă.

”Toți cei care au încercat să ajungă la ea s-au blocat. Pompierii, poliția, toată lumea s-a blocat”, a declarat Tomeshia Brown, sora lui Taylor, pentru presa locală. ”De ce nu aveau lanțuri la anvelope?”, s-a mai întrebat ea.

Taylor a fost găsită fără viață în mașina ei a doua zi, iar familia crede că a rămas blocată acolo timp de 18 ore.

Cauza morții nu a fost stabilită oficial, însă mama ei presupune că a murit intoxicată cu monoxid de carbon, nu din cauza hipotermiei.

”Mașina era pornită, dar zăpada cădea în continuare și cred că a blocat țeava de eșapament”, a spus mama victimei.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU