Prima reacție a tatălui directoarei de imagine: Nu dau vina pe Alec Baldwin!

24 Oct 2021 | scris de Cristina Romanescu

Într-un interviu acordat The Sun, Anatoli Androzovici, tatăl directoarei de imagine Halyna Hutchins, 42 de ani, care și-a pierdut viața pe platoul de filmare al westernului ”Rust”, spune că nu-l consideră vinovat pe actorul Alec Baldwin.

Prima reacție a tatălui directoarei de imagine: Nu dau vina pe Alec Baldwin!

”Încă nu-mi vine să cred că Halyna nu mai este printre noi. Eu și mama ei suntem răvășiți de durere. Dar nu dau vina pe Alec Baldwin! Responsabilitatea este a celor de la recuzită, care se ocupă de arme”, a spus părintele.

Halyna era căsătorită cu Matt Hutchins și aveau un băiețel, Andros, de 9 ani.

Pe Twitter, Matt Hutchins a postat o imagine de familie. ”Pierderea noastră este incomensurabilă”, a scris bărbatul.

Actorul austriat Swen Temmel, distribuit în producția fillmului, a asistat la tragedia de la ”Bonanza Creek Ranch” de lângă Santa Fe, SUA.

”Eram la doar zece metri distanţă de locul accidentului. Se filma, s-a tras, și deodată cineva s-a prăbușit plin de sânge. Am înlemnit, Alec Baldwin a fost complet șocat și s-a prăbușit pe platoul de filmare”, a declarat Temmel pentru Kronen-Zeitung.

Zak Knight, un specialist în pirotehnică și efecte speciale de la Hollywood, a declarat pentru Daily Mail că nu doar muniția reală de pe platou a fost o greșeală.

Armurierul Hannah Gutierrez-Reed, 24 de ani, a fost responsabil pentru armă în timpul filmării. Asistentul regizorului Dave Halls i-ar fi predat arma actorului.

”Baldwin a avut încredere orbească în asistentul de regie, dar nu există nici un motiv, spune Zak Knight, să țintim vreodată cu o armă către o persoană.

De fiecare dată când vizionați un film și vedeți că este îndreptată către obiectivul camerei, nu ar trebui să fie nimeni în spatele acesteia. Acolo a fost un lanț fatidic de greșeli”, spune Zak Knight.


CLICK - Follow us on Google News