3dots.ro

O femeie de serviciu  a devenit milionară peste noapte, după ce angajatoarea sa i-a lăsat moștenire toată averea

O femeie de serviciu  a devenit milionară peste noapte, după ce angajatoarea sa i-a lăsat moștenire toată averea

O thailandeză a devenit milionară peste noapte, după ce a moștenit aproape toată averea de 2,5 milioane de euro a franțuzoaicei pentru care a lucrat timp de 17 ani ca menajeră, care s-a sinucis, relatează Asia News Network.

Catherine Delacot, o femeie de afaceri în vârstă de 59 de ani, a fost găsită fără viață pe un șezlong, lângă piscina vilei sale din Koh Samui, Thailanda.

Media thailandeză relatează că, în urma anchetei poliției s-a ajuns la concluzia că femeia, care suferea de o boală incurabilă, s-a sinucis cu arma ce fusese găsită lângă ea.

Spre surpriza menajerei ei,  Nutwalai Phupongta, Delacot își modificase testamentul în 26 aprilie, lăsându-i moștenire aproape înteaga avere: o vilă, terenuri, o mașină de lux, bani și bijuterii. Schimbarea prevederilor testamentare fusese publică înainte să se sinucidă, pentru a elimina orice suspiciuni.

De asemenea, înainte de moartea sa, Delacote i-a transferat menajerei 12.600 de euro, pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare.

Nutwalai, în vârstă de 49 de ani, cunoscută ca ”mătușa Tim”, a primit averea fostei sale angajatoare cu o condiție: să aibă grijă de cele 3 pisici ale franțuzoaicei, pe care aceasta ”le diviniza”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU