Telenovelă! Thibaut Courtois a lăsat-o însărcinată pe vecina căsătorită, în timp ce iubita lui aștepta un copil

Telenovelă! Thibaut Courtois a lăsat-o însărcinată pe vecina căsătorită, în timp ce iubita lui aștepta un copil

Tabloidele britanice comentează cu savoare adevărata telenovelă în care este implicat fotbalistul Thibaut Courtois, care după un periplu de patru ani la Chelsea (2014-2018), evoluează acum la Real Madrid.

Pe vremea se afla în Anglia portarul belgian şi-a făcut un renume de cuceritor, iar rodul acestuia este un băiețel în vârstă de doi ani, rezultat în urma relației cu o femeie căsătorită cu care era vecin în Londra şi pe care, deocamdată, a refuzat să-l recunoască.

Jurnaliștii britanici spun că relația dintre Curtois și vecina sa ar fi început la câteva săptămâni după ce belgianul s-ar fi mutat în apropiere, alături de iubita sa din acea perioadă, Marta Dominguez, cu care Thibaut mai avea un copil, o fată, Adriana, și care era însărcinată cu băiețelul lor, Nicholas.

Amanta lui Curtois, Elsa Izac, fostă manechin şi acum creatoare de modă, mai avea trei copii cu un bancher, de care ulterior s-a despărțit.

Idila dintre cei doi a fost una extrem de vulcanică, întâlnirile lor amoroase desfășurându-se chiar și în hotelul în care Curtois era în cantonament alături de ceilalți coechipieri de la Chelsea.

Elza Isac spune că belgianul i-a cerut să facă avort, dacă și-ar fi dorit să-l urmeze în Spania.

În acea perioadă, Martina, soţia actualului goalkeeper al lui Real Madrid, era însărcinată cu un alt băieţel!

Courtois n-a negat că e tatăl lui Enzo, dar Elsa vrea să confirme public, mai scriu tabloidele britanice.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU