Trump se face de râs, vorbind de aeroporturi în timpul Revoluției Americane - video

05 Iul 2019 | scris de Anita Raicu

Spre deliciul adversarilor săi politici, Donald Trump oferă din nou momente comice savuroase, în care demonstrează că doar succesul în afaceri și nețărmurita încredere în sine nu au cum să suplinească lipsa de cultură generală și, până la urmă, de logică...

Trump se face de râs, vorbind de aeroporturi în timpul Revoluției Americane - video

Cu ocazia Zilei Naționale a SUA, Trump a ținut morțiș să le ofere americanilor o defilare ca la carte, cu trupe, tehnică militară, ca la prietenul Kim, iar în discursul pe care l-a susținut cu această ocazie a ținut să glorifice faptele de arme ale înaintașilor.

A început binișor, purtându-și auditoriul în 1775... ”Armata continentală a suferit de-a lungul iernii în Valley Forge, a găsit gloria în apele râului Delaware și a cucerit victoria în Cornwallis”, a spus Trump, emoționat.

Apoi lucrurile s-au precipitat, Trump ajungând să rescrie istoria. ”Însuflețită, plină de curaj, armata noastrăa trecut peste metereze și a cucerit aeroporturile, a făcut tot ceea ce trebuia să facă și, la Fort McHenry, a fost încununată de victorie”, a spus Trump.

Evident, în anii revoluției americane, 1775-1776, n-avea cum să fie nici urmă de avioane sau aeroporturi, chiar și în SUA, pentru că primul zbor cu un aparat mai greu decât aerul a avut loc o sută și ceva de ani mai târziu...


CLICK - Follow us on Google News