3dots.ro

Turcia. Un copil blocat sub dărâmături primește apă dintr-un capac de plastic – video

Turcia. Un copil blocat sub dărâmături primește apă dintr-un capac de plastic – video

Nicicând inimile oamenilor n-au fost copleșite de atâta durere și emoție ca acum, urmărind drama produsă de cutremure în Turcia.

Poate că sentimentele acestea ne vor învăța să fim mai buni, mai apropiați și că în ciuda multor cutume ce ne despart, aparținem aceleiași specii, care conviețuiește pe această planetă.

Un clip video postat distribuit de primarul din Istanbul, Ekrem İmamoğlu, oferă o imagine cât se poate de dramatică din lupta contratimp a echipelor de salvare, care încearcă să găsească și să scoată de sub dărâmături cât mai mulți supraviețuitori.

Filmarea provine din orașul Antakya, din sudul Turciei, din timpul operațiunilor de salvare de după cutremurul de luni dimineață.

Un băiețel de origine siriană, prins sub dărâmături primește apă de la echipa de salvare dintr-un capac de plastic al unei sticle.

”Bravo, Ahmet, haide că mai durează puțin”, îi încurajează salvatorii.

Edilul din Istanbul anunță și că, din fericire, misiunea de salvare a fost una de succes, iar copilul a fost scos de sub dărâmături și este în stare bună.

Peste 11.000 decese și zeci de mii de persoane rănite au fost confirmate în Turcia și Siria ca urmare a cutremurului de 7,8 grade de luni dimineață.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs