Un cântăreț a murit pe scenă în timpul unui concert la Paris

Autor:

Data:

Cântărețul haitian Mikaben, în vârstă de 41 de ani, a murit după ce s-a prăbușit pe scenă, în timpul lui concert la Paris, în fața a mii de fani, relatează The Guardian.

Cântărețul în vârstă de 41 de ani, al cărui nume real este Michael Benjamin, se presupune că a suferit un atac de cord sau un stop cardiac în timpul unui spectacol sâmbătă, șocându-și fanii care l-au văzut prăbușindu-se în timp ce se îndrepta spre ieșirea de pe scenă.

El a apărut la concertul Accor Arena din estul Parisului, care are o capacitate de 20.000 de locuri, ca invitat al grupului haitian Carimi.

Cântărețul ”a murit după ce a suferit o criză pe scenă și în ciuda eforturilor serviciilor de urgență”, au anunțat reprezentanții sălii de spectacol pe Twitter.

În înregistrările video de pe rețelele de socializare se vede cum acesta cântă, apoi se întoarce brusc și se îndreaptă spre spatele scenei. El s-a prăbușit în văzul spectatorilor, muzica s-a oprit și au fost chemați medicii.

După moartea sa, omagii au sosit de peste tot din Haiti, iar posturile de radio și localurile i-au difuzat muzica pe repeat începând de sâmbătă seara.

Soția sa, Vanessa, care este însărcinată, a postat un mesaj în care le mulțumește oamenilor pentru rugăciunile lor, dar le cere intimitate.

”Nu sunt în stare să vorbesc. Mi-am pierdut cealaltă jumătate și nu am cuvinte”, a scris ea.

Leave a Comment