3dots.ro

Un român ‘șmecher’ a îngropat în nisip un Rover nou-nouț pe o plajă din Belgia

Un român ‘șmecher’ a îngropat în nisip un Rover nou-nouț pe o plajă din Belgia

Parcă te unge pe suflet atunci când citești o știre despre cum un nesimțit plătește pe măsura faptelor sale, iar povestea care urmează e una dintre acelea…

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1, Poliția din Bredene/De Haan a fost anunțată că un Land Rover Range Sport a rămas îngropat în nisip până la șasiu, pe plaja din dreptul localității belgiene.

"Șoferul, un român de 23 de ani din Schaerbeek, a avut ideea strălucită de a testa noul vehicul 4×4 al prietenului său, fără să aibă nici o experiență sau să aibă cunoștințe despre maşină. Rezultatul a fost îngroparea maşinii în nisip până la şasiu.", dezvăluie întâmplarea Poliţia din Bredene/De Haan, într-o postare pe contul oficial de Facebook.

"În ciuda încercărilor disperate ale tinerilor, mașina nu a putut fi urnită din nisip. Au apelat la serviciile unei firme de remorcare, dar mașina venită în ajutor a rămas la rândul ei înpotmolită în nisip.

Din fericire, buldozerul chemat de Poliție să intervină a reușit să scoată mașina de teren de pe plajă înainte ca fluxul mării să se facă simțit și să umple SUV-ul cu apă.

Reglementările autorităților din Bredene interzic accesul tuturor vehiculelor cu motor pe plajă, iar persoana care le-a încălcat va fi amendată. În afară de asta, va avea de achitat şi o factură piperată pentru eforturile depuse de serviciul de remorcare și de serviciile municipale.", au mai scris poliţiştii.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs