3dots.ro

Ungaria. Un misterios obiect zburător cilindric i-a înfierbântat pe pasionații de fenomene OZN – video

Ungaria. Un misterios obiect zburător cilindric i-a înfierbântat pe pasionații de fenomene OZN – video

Din articol:

Un obiect zburător de formă cilindrică, a fost suprins într-o filmare efectuată cu o dronă, deasupra unui sat din nordul Ungariei.

În clipul video se poate observa cum un obiect aparent metalic, fără aripi, traversează cerul cu mare viteză şi dispare în nori, lucru care a stârnit entuziasmulpasionaților de fenomene OZN din întreaga lume.

Imaginile au fost surprinse cu ajutorul unei drone în iunie 2020, în Csobánka, un sat în comitatul Pest, în nordul Ungariei.

Reacția întârziată este cât se poate de normală, pentru că cel care a realizat filmarea,  Andras Horvath, nu a remarcat nimic deosebit atunci când a făcut-o.

De-abia în urmă cu câteva zile, când a analizat mai atent imaginile, a sesizat obiectul cilindric și a postat clipul pe Reddit.

Obiect cilindric care apare în imagini ar corespunde unor descrieri făcute de autoritățile americane şi canadiene, unei aeronave doborâte în Yukon, la frontiera cu Alaska.

Imaginile nefiind foarte clare nu se poate tabili cu precizie ce reprezintă obiectul surprins de filmare, dar specialiștii nu este exclud nici varianta unui balon spion sau a unei drone.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs