3dots.ro

Deși e vedetă pe Instagram la 97 de ani, e convinsă că rețelele sociale sunt ”stupide”

Deși e vedetă pe Instagram la 97 de ani, e convinsă că rețelele sociale sunt ”stupide”

Dorothy Wiggins mărturisește că  că s-a simțit distrusă în momentul în care soțul ei a murit, în 2020, la trei luni după ce devenise centenar, după ce împărțiseră 61 de ani de căsătoriem dar era hotărâtă să nu renunțe la obiceiurile ei de-o viață și a devenit faimoasă pe rețelele sociale, după ce un prieten jurnalist a început să-i filmeze plimbările prin New York, relatează The Guardian.

”Nu ne-am certat niciodată. Am fost mereu împreună. Fără el, am fost distrusă,” spune ea.

După moartea soțului, Dorothy și-a petrecut timpul alcătuind un album foto cu viața lor, apoi a început să facă plimbări prin oraș.

Unul dintre copiii ei, Noel,care  îi ceruse unui prieten jurnalist, Michael Astor, să realizeze un scurtmetraj despre părinții lui și i-a sugerat să filmeze activitățile de zi cu zi ale mamei sale.

Astor a început să posteze clipuri ale plimbărilor lui Dorothy Wiggins în Manhattan pe Instagram și TikTok. Micuță, deplasându-se cu ajutorul unui baston de lemn și întotdeauna îmbrăcată elegant, ea și-a câștigat în curând un număr mare de fani, datorită stilului fără ocolișuri în care vorbea despre orice, de la restaurantele din zonă până la adaptările teatrale ale musical-urilor clasice și arta seducției.

Într-unul din clipurile postate, ea explică cu pasiune presupusele beneficii pentru sănătate ale consumului de vin la fiecare masă.

La un an de la deschiderea contului său pe Instagram, @dorothylovesnewyork, Dorothy Wiggins, acum în vârstă de 98 de ani, are aproape 100.000 de urmăritori.

În ciuda faptului că devenit vedetă pe rețelele sociale, Dorothy nu le apreciază absolut deloc.

”Cred că telefoanele mobile sunt o invenție minunată și au făcut viața mult mai ușoară pentru toată lumea, dar cred că rețelele sociale sunt stupide. Oamenii povestesc lucruri despre viața lor unor străini și este o prostie. Nu mă interesează deloc”, mărturisește Dorothy Wiggins.

Totuși, ea citește comentariile fanilor și îi place să fie recunoscută de ei în plimbările sale.

”Sunt încântată că oamenii sunt inspirați de longevitatea și atitudinea mea. Am fost model și am făcut și actorie, așa că nu mă deranjează că oamenii se uită la mine sau că sau Michael mă filmează.

Nouă milioane de oameni m-au urmărit jucând tenis și asta m-a încântat. Campioana Chrissie Evert chiar a lăsat un comentariu! Nu mă voi lăsa de jucat tenis”, spune ea.

Deși ea filmează aproape în fiecare zi, viața lui Dorothy este în mare parte neschimbată. Și-a păstrat prietenii și respectă „ora sacră a cocktailului” pe care o ținea în fiecare zi cu Guy, un pictor peisagist și diplomat – băutura ei preferată, whisky cu gheață, alături de un pahar cu apă.

Fanii lui Dorothy Wiggins sunt impresionați de vitalitatea ei.

”Mă gândesc la mine la fel cum m-am gândit întotdeauna. Dacă spui: ”Sunt bătrân”, te comporți ca un bătrân și gândești ca un bătrân. Doar că eu nu cred că sunt bătrână. Personalitatea mea este aceeași și oamenii încă par să se bucure de compania mea”, afirmă ea.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs