3dots.ro

Woody Harrelson: Am citit un scenariu nebun, în care oamenii puteau ieși din casă doar dacă… – video

Woody Harrelson: Am citit un scenariu nebun, în care oamenii puteau ieși din casă doar dacă… – video

În timpul monologului prezentat la emisiunea Saturday Night Live, Woody Harrelson și-a prezentat propria opinie despre pandemia prin care omenirea tocmai a trecut.

Invitat pentru a cincea oară să prezinte popularul show de televiziune, Harrelson a glumit spunând că precedenta sa vizită  la SNL, în 2019, a avut urmări destul de importante.

Harrelson a continuat ideea povestind despre un scenariu ”nebun” pe care l-a citit în Central Park din New York, în timp ce era ”fumat”, și în care…

”cele mai mari carteluri de droguri (sau medicamente – drugs, în engleză, are ambele sensuri – N.R.) din lume se reunesc, cumpără toate mijloacele mass-media și toți politicienii și îi obligă pe toți oamenii din lume să rămână închiși în casele lor, iar oamenii pot ieși doar dacă iau drogurile cartelurilor și continuă să le ia iar și iar…”.

Harrelson spune că a aruncat scenariul pentru că ”nimeni n-ar fi putut da crezare unei astfel de idei nebune,  pentru că în cazul său nu e nevoie să fie forțat să se drogheze, făcând asta toată ziua în mod voluntar”.

Harrelson nu a făcut referire în mod direct industria pharma și vaccinurile împotriva coronavirusului , dar e clar că a dorit să facă o analogie la restricțiile din timpul pandemiei.

Monologul lui Woody Harrelson a fost salutat de  Elon Musk, care a postat pe Twitter clipul.

Nu a fost prima dată când Harrelson a abordat subiectul Covid-19. Într-un interviu din luna mai 2022, acordat Vanity Fair, Harrelson a spus că i s-a părut ”absurd” să se poarte măști pe platoul de filmare.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs