3dots.ro

Translatorul din Parlamentul European izbucnește în plâns în timpul discursului lui Zelenski – video

Translatorul din Parlamentul European izbucnește în plâns în timpul discursului lui Zelenski – video

Translatorul oficial al Parlamentului European a fost copleșit de emoție în timp ce asigura  traducerea discursului președintelui Volodimir Zelenski din limba ucraineană în engleză, relatează Euronews.

Zelinski a fost invitat să intervină, prin teleconferință, în cadrul dezbaterii extraordinare din legislativul UE privind invazia rusă.

În fața parlamentarilor europeni, Zelenski li s-a adresat acestora vizibil emoționat, dar pe un ton calm, și le-a transmis că ucrainenii nu vor renunța s-și apere țara.

”Luptăm doar pentru pământul nostru și pentru libertatea noastră”, a afirmat Zelenskyi, moment în care traducătorul nu s-a mai putut abține și a început să plângă.

De altfel, întregul discurs al președintelui ucrainean a fost unul extrem de emoționant.

”Nici nu stiu cum să mă adresez mai bine tuturor. Nu pot spune «Bună ziua», nu pot spune «Bună seara» și nici nu pot să fiu mai precis pentru că această zi nu este deloc bună pentru majoritatea dintre noi.

Pentru unii e chiar ultima zi. Cetățenii Ucrainei se apară în aceste zile, plătind cu viața această apărarea a libertății", a spus Zelenski.

În cadrul intervenției sale, președintele ucrainean a cerut Uniunii Europene să demonstreze că îi sprijină țara, permițându-i să adere la blocul comunitar.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs