Învăţătoare reţinută, după ce a atacat doi elevi de 6-7 ani cu spray lacrimogen, pentru că deranjau ora!

12 Sep 2019 | scris de Anita Raicu

O învăţătoare din Satu Mare a fost reţinută pentru rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă după ce a atacat doi elevi, de 6 respectiv 7 ani, cu spray lacrimogen, deoarece îi deranjau ora.

Învăţătoare reţinută, după ce a atacat doi elevi de 6-7 ani cu spray lacrimogen, pentru că deranjau ora!

Incidentul, conform purtătorului de cuvânt al IJP Satu Mare, Paula Cochera, a avut loc la şcoala gimnazială din Santău.

”Am fost sesizaţi că o învăţătoare la oră a pulverizat spray lacrimogen către doi elevi, de 6 şi 7 ani, unul în clasa pregătitoare şi altul în clasa a I-a pe motiv că au deranjat la oră. Femeia a fost reţinută şi urmează să fie prezentată instanţei pentru măsurile legale”, a declarat Cochera.

Cei doi elevi au fost duşi la dispensar, dar nu au avut nevoie de spitalizare. În urma incidentului, toată şcoala a fost evacuată.

Profesoara care a folosit spray-ul lacrimogen a câştigat recent concursul de profesor suplinitor la şcoala din comuna Santău cu nota 7. Luminiţa F., în vârstă de 40 de ani, a fost reţinută de către procurori pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Anchetatorii vor solicita în cazul profesoarei o contraexpertiză a avizelor medicale obţinute de către aceasta, cu toate că femeia deţine toate avizele, existând suspiciuni că acele ştampile au fost date ”din pix” de către medici.


CLICK - Follow us on Google News