Imaginea care demonstrează că Iohannis nu a avut cască la conferința de presă

13 Noi 2019 | scris de Anita Raicu

O campanie promovată de lideri ai PSD pe Facebook distribuie un colaj foto susținând că președintele Klaus Iohannis ar fi purtat o cască în ureche la conferința de presă pe care a susținut-o la sediul PNL.

Imaginea care demonstrează că Iohannis nu a avut cască la conferința de presă

Idea acestei campanii a fost susținută chiar și de Viorica Dăncilă, în declarațiile de presă pe care le-a susținut ca replică la conferința președintelui:  ”Eu, după cum vedeți, spre deosebire de domnul președinte, nu am cască”, a transmis ironic fostul premier.

Fotograful Octav Ganea de la Inquam Photos a postat la rândul său pe Facebook o imagine de la fața locului care demontează tot subterfugiul creat pentru a inocula ideea că Iohannis ar fi fost ajutat în conferința de presă.

Octav Ganea a  mai explicat, într-un mesaj transmis Digi 24, că imaginea a fost realizata după ce fotografii să iasă din sala în care se desfășura conferința de presă a lui Iohannis, din rațiuni de spațiu.

Probabil, publicarea acestei imagini a făcut-o pe Gabriela Firea să-și retragă postarea în care îl acuza pe Iohannis ca ar fi avut cască.

În timpul conferinței de presă, Iohannis a fost întrebat dacă poartă cască în ureche și a arătat că nu.


CLICK - Follow us on Google News