Iohannis, asediat pe Facebook cu filmul Recorder, după ce a spus că nu cunoaște cazul directorului înlăturat de PNL

26 Noi 2020 | scris de Ioana Tomozei

Cele mai recente două postări făcute pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis au fost asaltate cu peste 20.000 de comentarii, în care oamenii îi cer șefului statului să ofere un răspuns referitor la articolul publicat de Recorder, în care un inginer hidrotehnic devoalează modalitatea prin care spune că a fost înlăturat din funcția de director pentru ca în locul său să fie numit un membru PNL.

Iohannis, asediat pe Facebook cu filmul Recorder, după ce a spus că nu cunoaște cazul directorului înlăturat de PNL

Într-o campanie electorală destul de anostă, reportajul publicat de recorder.ro pe 23 noiembrie a reușit să învolbureze apele politice. 

Reportajul prezintă situația inginerului Ovidiu Ianculescu, director la Apele Mureș, care, potrivit propriilor declarații, a fost forțat să-și prezinte demisia din funcție în favoarea unui membru PNL, detașat de la Senat, unde era consilier.

În conferința de presă de miercuri, 25 noiembrie, președintele Klaus Iohannis nu a putut oferi un răspuns unei întrebări referitoare la acest caz, formulate de Alina Manolache, jurnalistă la cotidianul Libertatea.

Șeful statului a spus că "nu cunosc această speță. O să mă informez". Nici după insistențele jurnalistei, Klaus Iohannis nu a avut altă replică: "După ce mă documentez, pot să vă răspund".

În urma acestor afirmații, iritați de non-combatul manifestat de președinte, oamenii au intrat pe Facebook, la secțiunea de comentarii de la ultimele două postări ale șefului statului, și l-au "bombardat" cu mesaje în care îi cer să se "documenteze", oferind link-ul către articolul publicat de recorder.ro.

"Ați fost întrebat la conferința de presă în legătura cu inginerul prezentat în reportajul Recorder, care a fost înlăturat din funcția de director pentru a fi pus un om de la PNL, fără nicio legătură cu domeniul respectiv. Ați spus că nu ați auzit de caz, în condițiile în care presa a explodat ieri referitor la acest caz. Vă așteptați sincer sa credem asta? Cred că ne considerați inteligenți asimptomatici" este doar unul dintre mesaje.


CLICK - Follow us on Google News