Familia Iorgulescu, despre accidentul provocat de fiul lor: 'Situaţia putea fi cu acelaşi deznodământ şi pentru copilul nostru'

08 Sep 2019 | scris de Anita Raicu

Duminică, în jurul orei 3 dimineața, Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a pierdut controlul volanului mașinii Aston Martin pe care o conducea pe Șoseaua Chitilei, dinspre Centura Capitalei spre Pod Constanța, a pătruns pe contrasens și a izbit un autovehicul Audi.

Familia Iorgulescu, despre accidentul provocat de fiul lor: 'Situaţia putea fi cu acelaşi deznodământ şi pentru copilul nostru'
Mario și Gino Iorgulescu

După impact, ambele maşini au ieşit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

În urma accidentului, şoferul Audi-ului, un tânăr de tot de 24 de ani, din Chitila a murit pe loc, iar Mario Iorgulescu a fost transportat la spital, fiind internat în secția de Terapie Intensivă, în stare gravă, dar stabilă.

Deşi în comunicatul Poliţiei nu este precizată viteza cu care circula fiul lui Gino Iorgulescu, martorii accidentului au declarat pentru Cancan că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de kilometri/oră.

Familia Iorgulescu a transmis printr-un comunicat, dat publicității în această seară, condoleanţe familiei tânărului care și-a pierdut viața în urma accidentului provocat de fiul lor, Mario.

”Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoştinţa oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, faţă de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanţe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit.

Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situaţia putea fi cu acelaşi deznodământ şi pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleşiţi de lacrimi şi de durere în urma tragicului accident din dimineaţa de 8 septembrie şi sperăm ca oamenii, opinia publică, să înţeleagă clipele grele prin care trecem şi noi, şi cealaltă familie”, se arată în comunicatul familiei Iorgulescu, citat de Digi24.

în 2016, Mario Gino Iorgulescu a fost reţinut într-un dosar de lipsire de libertate, loviri şi alte violenţe. Procurorii au cerut  arestarea preventivă a acestuia, însă instanţa a decis plasarea sub control judiciar. 

În acest caz, poliţiştii bucureşteni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au făcut mai multe percheziții în Bucureşti într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, loviri şi alte violenţe, distrugere şi favorizarea făptuitorului, influenţarea declaraţiilor, fals intelectual şi uz de fals.   

Anchetatorii precizează că suspecţii ar fi ”exercitat acte de violenţă şi au lipsit de libertate în mod ilegal un bărbat, ulterior persoane apropiate ale făptuitorilor încercând să-l determine, prin constrângere şi corupere, să-şi retragă plângerea şi declaraţiile formulate”.


CLICK - Follow us on Google News