Iulia Albu, despre imaginea Loredanei Groza în lenjerie, în poieniță: «Soacra mea are ceva de genul..» - video

08 Oct 2020 | scris de Anita Raicu

Unora dintre femei le e greu să-și atingă la nivel mental numărul anilor înscriși în buletin... 

Iulia Albu, despre imaginea Loredanei Groza în lenjerie, în poieniță: «Soacra mea are ceva de genul..» - video

Dacă urmărești contul de Instagram al Loredanei Groza  remarci că vedeta a intrat de ceva vreme într-o stare de exhibiționism mai ceva ca o puștoaică lipsită de prejudecăți și dornică să simtă ațintită asupra ei privirea molcomă și libidinoasă a vreunui tip cu bani dar trecut de prima tinerețe.

Și, după cum era și normal această lipsă de inhibiție e taxată. 

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă pentru a comenta ţinutele  vedetelor, Iulia Albu a sancționat apariția Loredanei Groza într-una din postările sale pe reţelele de socializare, explicând că nu înţelege alegerea cântăreţei de a poza în lenjerie intimă ”în poieniţă“.

”Măi, soacra mea are ceva de genul... Nu, staţi, staţi, că simt cum discuţia deja o ia pe altă parte. Deci, soacra mea are ceva de genul, dar lung. Este o chestie atemporală, asta vreau să subliniez.

Mie-mi place Loredana, dar nu înţeleg neapărat utilitatea de a poza în lenjerie, în această modalitate, în poieniţă. Aş fi înţeles-o dacă ar fi fost şi încălţată cu ceva mai extravagant, dar nu, nu cred 

Nu cred că s-a trezit aşa, toată machiată, îmbrăcată, aranjată şi îmbrăcată sexy, în poiană. Deci nu e bine deloc, dar e mai puţin prost!", a spus Iulia Albu, la emisiune ”În direct la Măruţă“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunset in Danube Delta Pe la chindie #serenity #hot #danubedelta #romania #septembervibez #agurida

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on


CLICK - Follow us on Google News