Un koala însetat cere ajutorul unui grup de bicicliști - video

27 Dec 2019 | scris de Anita Raicu

La o temperatură de peste 40 de grade Celsius, un grup de bicicliști care se îndrepta către Adelaide a remarcat apariția unui  koala, care stătea chiar pe mijlocul șoselei.

Un koala însetat cere ajutorul unui grup de bicicliști - video

Se vedea cu ochiul liber că starea ursulețului nu era una din cele mai bune și că biata vietate suferea clar de deshidratare. Din fericire pentru el, înțelesese că trebuie să se facă vizibil pentru a primi ajutor.

În clipul video postat de Anna Heuseler se vede cum animalul se cocoață pe cadrul bicicletei și ia înghițituri mari de apă din bidonul acesteia.

Într-o declarație oferită postului de televiziune australian 7News, Anna spune că nu este un fapt neobișnuit să întâlnești koala în afara habitatului lor, dar că de această dată a fost surprinsă de modul în care s-a comportat animalul.

”Imediat ce am depășit o curbă l-am văzut așezat în mijlocul drumului.  De-a lungul anilor, în turele făcute cu bicicleta pot spune că am întâlnit sute de koala de-a lungul anilor, dar niciodată n-am văzut unul dintre ei comportându-se așa.

Am oprit pentru a-l îndepărta de pe drum. Atunci când am oprit bicicleta, s-a îndreptat direct către mine, destul de rapid pentru un koala. I-am dat să bea apă și pur și simplu s-a cățărat pe bicicleta mea”, a declarat australianca.

În ziua respectivă, South Australia se afla sub cod roșu de temperaturi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There were about a dozen cyclists around me watching this (all men) and several commented that it was genuinely the best thing they’ve witnessed. What a truly wonderful experience.

A post shared by Lulu (@bikebug2019) on


CLICK - Follow us on Google News