Lactoferina sau medicamentul lui Dumnezeu în lupta cu virusul

15 Noi 2020 | scris de Anita Raicu

Pe măsură ce zilele devin mai scurte și temperatura scade, frecvența infecțiilor virale sezoniere - cum ar fi răceala și gripa - crește.

Lactoferina sau medicamentul lui Dumnezeu în lupta cu virusul

Răceala și gripa au unele simptome care pot fi supărătoare și, dacă sunt gestionate eficient, sunt adesea autolimitate și se rezolvă în câteva zile la persoanele fără condiții preexistente.

Cu toate acestea, unele dintre simptomele lor sunt similare cu cele observate în infecțiile cu COVID-19. 

Infecțiile sinusale sunt cauzate în mod obișnuit de viruși. Cu toate acestea, bacteriile pot fi și ele o cauză, în circumstanțe specifice. Într-un final însă, Infecția sinusală virală și infecția sinusală bacteriană pot avea simptome similare.

Cele mai frecvente trei simptome ale infecțiilor cronice sau acute ale sinusurilor sunt 
    
•    secreții nazale sau în partea din spate a gâtului (picurare posterioara) 
    
•    congestie sau obstrucție nazală, care poate face dificilă respirația. 
    
•    durere, sensibilitate sau presiune la nivelul sinusurilor 

Infecțiile virale ale sinusurilor sunt cauzate de viruși care infectează mucoasa cavității nazale sau, mai general, nasul, gâtul și urechea. Ele apar ca o consecință a unei răceli banale.

Infecțiile bacteriene ale sinusurilor sunt cauzate de bacterii care infectează mucoasa cavității nazale. Adesea, sunt cauzate de Streptococcus pneumoniae, sau pot fi cauzate de Haemophilus influenzae care, în ciuda numelui său, provoacă alte boli decât gripa.

Se consideră adesea că sinuzita bacteriană este secundară infecției virale. 

La adulti cel mai frecvent apare sinuzita ca o consecință a infecției virale, indiferent ce virus ar fi acesta, mai ales la persoanele care au predispoziție către această patologie.

La copil apare rinoadenoidita, boala „preferată” a copilului care se poate complica uneori cu otita medie și rinosinuzita.

În așteptarea vaccinului, unele substanțe natural bine cunoscute deja și eficiente ne oferă o armă împotriva virusurilor și bacteriilor.

GripSTOP, cu lactoferină și glicirizină, scade inflamația, desfundă nasul, împiedică dezvoltarea virusurilor și bacteriilor. 

Știați că #Lactoferina, proteina miraculoasă din spuma laptelui crud, mai este supranumită și ”medicamentul lui Dumnezeu“?

#GripSTOP, cu #lactoferină și #glicirizină, poate fi administrat pe perioada lungă, fără #efectesecundare.

Foarte important e ca se poate folosi si de către #gravide; ele au nasul înfundat în mod fiziologic, din cauza hormonilor, și au tendința crescută la sângerare. Gravidele sau mamele care alapteaza nu pot folosi picaturi decongestionante, dar pot folosi fara probleme GRIPSTOP spray nazal.

Lactoferina (Lf) este o glicoproteină netoxică naturală, disponibilă oral ca supliment nutrițional și care a dovedit eficacitatea antivirală in vitro împotriva unei game largi de viruși, inclusiv SARS-CoV, un coronavirus strâns legat de SARS-CoV-2 .

Mai mult, Lactoferina posedă efecte imunomodulatoare și antiinflamatorii unice, care pot fi relevante în special pentru fiziopatologia cazurilor severe de COVID-19. 

Lactoferina poate fi utilizată ca agent natural sigur și eficient pentru prevenirea și tratarea infecției cu COVID-19. Există gri și în curs de desfășurare care testează eficacitatea lactoferinei ca remediu pentru COVID-19. 

Lactoferina are în mod clar beneficii imunologice, precum și un important rol antibacterian și antiviral. Deoarece se știe că interferează cu unii dintre receptorii utilizați de coronavirusuri, poate contribui în mod util la prevenirea și tratamentul infecțiilor cu coronavirus, ca terapie în cazul în care COVID-19 este diagnosticat.

Lactoferina poate fi utilizată la pacienții asimptomatici sau ușor simptomatici pentru a preveni agravarea SARS-CoV2.


CLICK - Follow us on Google News