Larisa Iordache, cu dureri la picior, cu lacrimi în ochi, dar cu o inimă cât toată România...

25 Iul 2021

Larisa Iordache s-a calificat în finala de la bârnă la Jocurile Olimpice 2020, chiar dacă a suferit o accidentare la aterizare.

Larisa Iordache, cu dureri la picior, cu lacrimi în ochi, dar cu o inimă cât toată România...

La scurt timp după terminarea exercițiului, gimnasta a acuzat dureri acute la picior şi a fost transportată la spital pentru investigații.

Anunțul a fost făcut de CS Dinamo care a precizat că Larisa Iordache are o entorsă metatarsiană şi că se va reface până pe 3 august pentru a participa la finala de la bârnă.

”Cu dureri la picior, cu lacrimi în ochi, dar cu o inimă cât toată România, Larisa Iordache a reuşit să-şi asigure un loc în finala olimpică de la bârnă.

Larisa va concura pentru medalii peste opt zile, pe 3 august, iar timpul îi este aliat în lupta teribilă pe care o duce cu durerea.

La controlul medical ulterior (RMN) s-a descoperit că are o entorsă metatarsiană. Va avea trei zile de pauză forțată, după care va începe pregătirea pentru finală!

De acasă, îi transmitem şi noi toată energia pozitivă de care are atât de mare nevoie", anunță CS Dinamo.

”Am fost puțin speriată deoarece nu am avut o pregătire exact așa cum mi-am dorit pentru Jocurile Olimpice, dar mă bucur că am putut să rămân psihic tare și să fiu aici. (...)

Cred că e ceva normal pentru mine să concurez cu dureri. Am intrat cu dureri de gleznă. În finală sper din suflet să mă regăsesc pe bârnă ca și astăzi.(...)

Vreau să fiu puternică, de asta am nevoie", a spus Larisa Iordache, potrivit gsp.ro.


CLICK - Follow us on Google News