Leonard Miron, despre emisiunea Andreei Marin: Un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală şi profesională

02 Mar 2021 | scris de Anita Raicu

 După ce-a șters pe jos cu onoarea de famlistă a Marinei Almășan, despre care spune că s-a căsătorit cu instituția, vânând orice bărbat care avea influență și putere de decizie, fostul realizator TVR Leonard Miron continuă cu conducerea televiziunii publice şi a câtorva foști colegi, printre care Andreea Marin, Alina Sorescu sau Mircea Dinescu.

Leonard Miron, despre emisiunea Andreei Marin: Un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală şi profesională

Într-un interviu oferit fanatik.ro, Leonard Miron spune că în momentul de faţă TVR, trebuie să îşi recâştige credibilitatea, înainte să îşi recâştige audienţa, susţinând că directoarea actuală de la TVR Internaţional ”nu are nici în clin, nici în mânecă cu televiziunea în general. E o chestie de pile şi relaţii“.

Miron mai spune că Andreea Marin că îşi promovează în emisiune prietenii şi oamenii care o ajută în viaţa personală.

”Peste tot în lumea asta, televiziunea publică este o formă de susţine şi expresie a Guvernului, dar asta nu înseamnă că pui nişte oameni pe criterii politice şi pe criterii de pile şi relaţii.

Pui nişte profesionişti care creează în spaţiul televiziunii publice nu numai un suport pentru Guvern şi Parlament, dar şi un spaţiu de contestare, de dezbatere, ceea ce la noi nu se întâmplă.

La noi este ca şi cum mă pune şef la cooperativă şi eu dat nişte parcele la prietenii mei…Te trezeşti că fiecare parceluţă dată nu mai este televiziune, este o afacere personală.

Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioşi nu are o audienţă - , este un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală şi profesională extra TVR.

Este şi situaţia Alinei Sorescu care, la fel, îmi este dragă, mi-a fost băgată pe gât acum câţiva ani, dar mi-a devenit dragă.

Nicăieri în lumea asta, postul de televiziune nu ar accepta ca eu să intru pe Instagram şi să zic ”Mulţumesc firmei care ne-a zugrăvit’ şi pui hashtag numele emisiunii şi al postului.

Dacă eşti un influencer, lumea te urmăreşte fără să etichetezi nişte lucruri pentru care eşti plătit în televiziune.

Şi aşa se întâmplă la Alina Sorescu, la Andreea Marin, la Dinescu care – Doamne iartă-mă – până să plece din TVR a folosit postul ăla ca pe grădina lui proprie.

Asta nu e în regulă. Asta trebuie curăţat, stabilirea unei distanţare clare între interesul TVR-ului, al omului care se uită, şi interesele personale“, a declarat Leonard Miron.


CLICK - Follow us on Google News