Alyssa Milano îndeamnă femeile să intre în grevă și să nu mai facă sex

12 Mai 2019 | scris de Anita Raicu

Actrița Alyssa Milano a declanșat o adevărată furtună pe rețelele de socializare după ce le-a cerut femeilor să nu mai facă sex în semn de protest față de controversata lege a avortului aprobată în statul american Georgia. 

Alyssa Milano îndeamnă femeile să intre în grevă și să nu mai facă sex

Guvernatorul statului Georgia, Brian Kemp, a semnat marți, una dintre cele mai restrictive legi privind avortul.

Legea interzice orice avort odată ce se detectează o bătaie a inimii fetusului, lucru despre care medicii spun că se poate produce la 6 săptămâni de sarcină, atunci când multe dintre mame nici măcar nu știu că sunt însărcinate.

Din momentul intrării în vigoare a noii legi, femeile care fac întrerupere de sarcină după 6 săptămâni riscă închisoare pe viață.

Alyssa Milano, actrița din ”Charmed” și ”Melrose Place” a scris pe Twitter un mesaj în care le cere femeilor să între în grevă și să nu mai facă sex ”până când nu ne vom obține înapoi controlul legal asupra propriului corp”.

"Trebuie să înțelegem cât de gravă este situația în întreaga țară. Vreau să le reamintesc oamenilor că trebuie să avem control asupra trupurilor noastre și să decidem cum vrem să le folosim”, a scrs Milano.


CLICK - Follow us on Google News