Andreea Berecleanu și fiica sa, Eva, au fost însărcinate în același timp

19 Dec 2018

În momentul în care a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil, Andreea Berecleanu a încercat să găsească cea mai bună soluție pentru ca fiica ei, Eva, pe atunci în vârstă de patru ani, să

"Eva a avut o singură păpușă. Atunci când l-am născut pe Petru, a "născut” și ea pentru că în momentul în care eram eu însărcinată cu Petru, trebuia să poarte și ea un copil. Ca să nu sufere. Așa că în momentul în care l-am născut pe Petru, a „născut” și ea pe copilașul ei, care era un bebeluș foarte drăguț, pe nume Maria. A fost singura păpușă pe care a ținut-o mai mult. O mai avem și astăzi. E pe undeva”, a povestit Andreea Berecleanu.

”Mi-am dorit să am copii. Sunt o mamă tânără pentru o fată de 16 ani. Eva este acum mai înaltă decât mine şi cred că peste un an va fi şi Petru. Am avut un mare noroc să îl întâlnesc pe Constantin şi copiii să îl iubească. Ei din prima clipă au locuit cu Constantin şi cu noi. Suntem aproape de 6 ani împreună. Tatăl lor este plecat din ţară. El e în Africa de sud. Ei au fost acolo, dar e distanţa mare, merg de obicei vara”, spune Andreea Berecleanu.

”Pe partea de final a jurnalului îmi permit să fie mai altfel, când sunt ştiri mai… Când mă văd oamenii în realitate spun că sunt mai înaltă decât credeau, sau mai slabă decât credeau. (…) Anul ăsta sunt 25 de ani în această meserie, zi de zi. Am văzut multe în viaţa asta profesională. Am trăit multe epoci şi culmea este că le-am supravieţuit. Lumea mă întreabă când o să scriu o carte. Nu vreau să cochetez cu asta”, a povestit Andreea Berecleanu la Antena 1.


”Eu mă ocup de zona medicinei noninvazive. Am putut să intru în sală, nu am leşinat. Sunt medici dermatologi, nutriţionişti care nu suportă sângele, eu nu am această problemă. Primul meu job este cel de jurnalist. Nu e simplu să ai doar bani să deschizi o clinică. Trebuie să prezinţi credibilitate”, a povestit Andreea Berecleanu în direct la Xtra Night Show.

Andreea Berecleanu admiră meseria soțului ei . ”El de obicei ascultă muzică relaxantă în timp ce operează. Se uită şi să vadă care sunt principalele ştiri, deşi are 4-5 operaţii pe zi. Colegii lui din Franţa au castele. În afară ar fi putut fi plătit mult mai bine. Are şi o tehnică ce-i poartă numele. Are şi instrumentar chirurgical care îi poartă numele. E un om de la care ai ce să înveţi, îţi face plăcere. E un om frumos”, a mai spus prezentatoarea TV.

SHARE