Andreea Esca, despre plecarea fiicei sale, Alexia, in Marea Britanie: ‘Deodată s-a trezit singură, în 16 metri pătrați, cu tot cu bucătărie’

22 Sep 2018

Alexia, fiica Andreeei Esca si a lui Alexandre Eram, a plecat la studii in Marea Britanie.

Despartirea de familie nu este usoara pentru nimeni, dar prezentatoarea celor mai importante stiri ale Pro TV spune ca n-a plans si ca, de fapt, acum, multumita tehnologiei, vorbeste mai mult cu fiica sa decat atunci cand era in tara. Cert este ca Alexia locuieste singura, intr-o locuinta mica, dar care ii place foarte mult. „Da, mi-e greu fără ea. Dar acum vorbim mult mai mult decât vorbeam înainte. (...) Ea este un copil care a stat acasă, care a fost foarte răsfățată. Deodată s-a trezit singură, în 16 metri pătrați, cu tot cu bucătărie și acum trebuie să-și facă curat singură.

Când ne-am dus, am stat o săptămână împreună, pe urmă ne-am întors împreună în weekend și apoi a plecat înapoi duminică. Eu am plecat înainte și l-am lăsat pe Mario să ducă partea grea. Să știi că n-am plâns, chiar n-am plâns. Acum nici nu mai apuci să-ți facă dor de cineva cu Facetime-ul ăsta. E așa entuziasmată și când am văzut cât de frumos e acolo, sunt încrezătoare. (...)

Și-a făcut o gașcă acolo din toate țările... Abia aștept să-i aducă, chiar mi-ar plăcea să fie străini care să descopere România”, a susținut Andreea Esca, în cadrul unei emisiuni TV.

SHARE