Andreeas Petrescu, dependent de Augusta Lazarov: ”Eram distrus și am înțeles că aveam nevoie să o am acolo prezentă, că de asta m-am însurat”

16 Mai 2019 | scris de Anita Raicu

Augusta Lazarov a ajuns să vadă același spectacol de mai multe ori, pentru că vine la teatru pentru a-i fi alături soțului ei, Andreas Petrescu. 

Andreeas Petrescu, dependent de Augusta Lazarov: ”Eram distrus și am înțeles că aveam nevoie să o am acolo prezentă, că de asta m-am însurat”

”Rareori lipsește, o rog eu să vină sau cel puțin trebuie să mă sune înainte să intru în scenă. Dacă nu mă sună cu 3 minute înainte, o sun eu sau îi dau mesaj și eu scriu baftă pentru mine. S-a întâmplat o dată să nu îmi dea niciun semn pentru că avea o ședință și am simțit că o să fie prost spectacolul. Ea îmi dă energie pozitivă.

Nu e genul de nevastă care vine să controleze, ci vine să susțină. S-a întâmplat o dată în primele trei luni de când ne-am cunoscut, eram la început și avea o ședință foarte importantă și a uitat să mă sune sau să îmi dea un SMS, nici nu știa cât e ceasul.

A avut vreo 8 ore atunci de ședință și m-am panicat. Nu a răspuns nici la mesaje, eram supărat , eram distrus, și am înțeles atunci că aveam nevoie să o am acolo prezentă, că de asta m-am însurat”, a declarat, pentru cotidianul Libertatea, Andreas Petrescu.

Augusta este și cea care oferă prima reacție la proiectele lui Andreas, înainte ca acestea să se concretizeze efectiv într-o piesă de teatru.

”Nu mă critică, mă critică rar, tocmai de aceea eu nefiind obișnuit, dacă mă critică poate mă enervez instantaneu, pentru că eu orice text aș scrie, imediat îi citesc să văd ce reacție are. Ea râde întotdeauna pentru că mă iubește, repet. Augusta este o persoană foarte pozitivă, ceea ce eu nu sunt, eu sunt pozitiv în ce scriu”, a conchis actorul.


CLICK - Follow us on Google News