Soția fotbalistului Angel Di Maria: ”În Anglia, mâncarea e dezgustătoare, oamenii sunt ciudați, iar femeile sunt ca porțelanul”

Soția fotbalistului Angel Di Maria: ”În Anglia, mâncarea e dezgustătoare, oamenii sunt ciudați, iar femeile sunt ca porțelanul”

Jorgelina Cardoso, soția fotbalistului argentinian Angel Di Maria, a povestit despre experiența de viață pe care a trăit-o în Anglia, după transferul soțului la Manchester United, în 2014.

Într-un interviu pe care l-a acordat unei televiziuni din Buenos Aires, Jorgelina Cardoso a povestit cu lux de amănunte experiența vieții pe care a trăit-o în Anglia, pe care o califică drept ”oribilă”, scrie Marca.

”Angel a venit la mine într-o zi și mi-a spus: «Uită-te și tu pe oferta asta de la Manchester United». Eu nu voiam să plec nicăieri, i-am spus să meargă singur. Dar el a insistat: «Hai să mergem amândoi!».

Era o grămadă de bani, mult mai mulți decât îi oferiseră spaniolii. Așa că ne-am dus. Dacă lucrezi într-o companie și cineva îți oferă dublul salariului pe care-l ai te duci alergând”, a povestit Jorgelina despre cum a ajuns soțul său de la Real Madrid la Manchester United.

”Eram prietenă cu Gianina Maradona, soția lui Sergio Aguero, care juca la Manchester City, și am mers la Manchester, în vacanță, pentru un an.

A fost oribil, mereu! Când ne-am întors acasă i-am zis lui Angel: «Dacă te mai transferi vreodată, asigură-te că este oriunde în lume, dar nu în Anglia».

Nu mi-a plăcut deloc. Oamenii sunt ciudați, mergi pe stradă și nu știi dacă nu cumva te vor ucide. Mâncarea e dezgustătoare. Femeile arată ca porțelanul.

La Madrid totul era perfect, totul! Mâncarea era perfectă, vremea era perfectă, eram la cel mai mare club din lume.

Și-a venit acea ofertă de la Manchester United… A fost oribil, oribil! I-am spus la un moment dat «Dragule, eu am să mă sinucid. La ora două e deja seară aici»”.

Inclusiv performanța fotbalistică a lui Di Maria, astăzi în vârstă de 34 de ani, a fost una modestă. Atacantul argentinian s-a chinuit să-și găsească locul în sistemul managerului Louis van Gaal și a înscris doar 4 goluri în 32 de partide, în toate competițiile.

După un sezon, argentinianul a părăsit Anglia și s-a transferat la PSG, cu care a câștigat 18 trofee în 7 ani, pentru ca apoi să semneze cu Juventus.