Bendeac, mesaj emoţionant pentru părinţii lui. Actorul a mărturisit că a fost «un copil cu probleme, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogălău»

10 Oct 2018

Mihai Bendeac le-a transmis un mesaj emoţionant de mulţumire părinţilor lui, care aniversează 37 de ani de căsnicie.  

Bendeac le mărturisește părinților săi că îi iubește și le mulțumește că s-au descurcat crescând un copil cu probleme, așa cum este el — «depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogălău».

«Părinţii mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogălău, în alte situaţii complet nebun. Dar s-au descurcat. Şi m-au făcut mereu funcţional pentru o carieră grea.

Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligenţă nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă.

Le-am greşit părinţilor mei de multe ori. Dar, şi ei ştiu asta, i-am iubit şi îi iubesc cu disperare. Nu aşteptaţi să le spuneţi alor voştri că-i iubiţi! Mulţumesc mama şi tata! Vă iubesc cu disperare!», le-a scris Bendeac părinților lui, pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Părinții mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalău, în alte situații complet nebun. Dar s-au descurcat. Și m-au făcut mereu funcțional pentru o carieră grea. Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligență nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă. Le-am greșit părinților mei de multe ori. Dar, și ei știu asta, i-am iubit și îi iubesc cu disperare. Nu așteptați să le spuneți alor voștri că-i iubiți! Mulțumesc mama și tata! Vă iubesc cu disperare!!! Noapte frumoasă!

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac) on

SHARE