Ca-n telenovele! Arda Turam s-a luat de soția lui, l-a bătut, apoi s-a dus la spital, implorându-l: «Omoară-mă!»

11 Oct 2018

Fire impulsivă, Arda Turan nu e la prima ieşire colerică în public, prieten cu președintele Recep Erdogan, își permite cam orice în Turcia.

Arda Turan a fost promovat de Hagi la Galatarasay, și a devenit un fotbalist cunoscut la Atletico Madrid. În 2015 a semnat cu FC Barcelona, dar a ieşit din planurile catalanilor, fiind împrumutat în Istanbul la Başakşehir.

Ieşit să petreacă în club, lui Turan i-au picat ochii pe Özlem Ada Şehin, soţia lui Berkay, un cunoscut cântăreţ turc, căreia i-a făcut avansuri.

"A venit pe la spate, m-a atins pe mână şi mi-a şoptit la ureche: «Eşti o femeie foarte frumoasă. Nu te-aş rata, dacă n-aş fi însurat»",a povestit Özlem pentru cotidianul Milliyet.

Berkay a văzut toată scena, şi-a trimis soţia acasă şi l-a provocat pe jucător: „Acum o rezolvăm ca între bărbaţi“. Turan n-a stat prea mult pe gânduri și s-a comportat așa cum i se ceruse, năpustindu-se lui cu o avalanşă de pumni.

Plin de sânge, cu faţa tumefiată, Berkay a ajuns la spital şi a fost operat la nas.

Imediat, a apărut şi Arda Turan, cu un pistol în mână: „Omoară-mă! N-am ştiut că e soţia ta“.

Pentru ca acest episod să devină și mai picant, soţia lui Arda Turan, Aslıhan Doğan, însărcinată în luna a opta, a fost sunată de soţia lui Berkay şi pusă la curent cu modul în care s-a comportat soțul ei.

O altă ieșire celebră a lui Turan s-a petrecut în avionul naţionalei turce, în urmă cu doi ani. Supărat că la bord a urcat şi un jurnalist critic de la Milliyet, Turan i-a pus acstuia mâna în gât: „Tu cum ai ajuns aici, fiu de târfă?“. Suspendat de federaţie şi de selecţionerul Terim, Arda a anunţat că renunţă la echipa naţională, dar a fost convins să revină asupra deciziei de Mircea Lucescu.

În campionat, Turan a fost suspendat 16 etape după un incident petrecut în primăvara anului trecut, când a bruscat un arbitru de tuşă.

 

SHARE