Cezar Ouatu a fost eliminat de la X Factor UK - video

1 Oct 2018

Cezar Ouatu, cântărețul născut în România, dar crescut în Italia, după cum s-a prezentat, nu a reușit să-și îndeplinească visul de a năuci publicul britanic cu vocea sa de contratenor.

Pentru mulți, decizia poate fi considerată un șoc, mai ales după prin interpretarea lui, Oatu îi ridicase în picioare atât pe cei patru jurați pretențioși, cât și publicul prezent la audiții.

Ce s-a întâmplat?

Ayda Williams, soția lui Robbie, îi oferise lui Oatu un loc în echipa sa, numai că, penultima concurentă care a evoluat, a reuşit să o convingă de faptul că merită un loc în competiţie.

«E o plăcere să te vedem și să te auzim. E momentul tău», a îndemnat-o Williams pe Janice Robinson, o compozitoare britanică în vârstă de 50 de ani, care a interpretat senzațional o variantă a «(You Make Me Feel Like) A Natural Woman» a Arethei Franklin.

La finalul melodiei, Williams a îndemnat-o să ocupe scaunul ce fusese ocupat până atunci de Ouatu.

«Nu este nicio surpriză că în mod sigur îţi voi acorda un loc pe unul dintre cele şase scaune...Te rog să ocupi scaunul cu numărul trei», a îndemnat-o Ayda Williams pe emoționata Robinson.   

Cezar Ouatu a îmbrăţişat-o pe concurenta ce l-a eliminat din concurs şi a părăsit apoi competiţia din Marea Britanie, vizibil dezamăgit, în murmurul publicului, surprins la rândul său de decizia lui Williams. 

Nu este un gest deloc neobișnuit ca acei concurenți pe care juriul îi consideră talentați să revină, de exemplu în acest mod s-a format faimoasa trupa One Direction.  

SHARE