Condiţiile în care locuieşte Alexia Eram în Anglia. Fiica Andreei Esca şi-a filmat camera de cămin - video

12 Oct 2018

Pentru că a considerat România prea mică pentru posibilitățile sale de dezvoltare, fiica Andreei Esca s-a decis să devină studentă in Marea Britanie,  la University for the Creative Arts.

Alexia Eram s-a mutat în urmă cu o lună în Anglia și a decis să satisfacă în parte curiozitatea multora, filmând camera și căminul în care locuiește.

«Pentru că mulţi m-aţi rugat să fac un tur al camerei, o să facem un tur al căminului», spune Alexia, în preambulul clipului video publicat pe contul său de Youtube.  

În camera sa de cămin, Alexia are o mini-bucătărie şi baie proprie, un dressing, un birou, un cântar, o tăbliţă cu programul pentru o săptămână.

Camera este decorată cu fotografii cu părinţii săi şi cu iubitul,  mai cunoscut ca Mario Fresh decât sub numele din buletin.

În cămin există un sky bar, o sală de karaoke pentru care trebuie rezervare, o sală de sport - locul preferat al Alexiei, o cameră de studiu, un bar cu mese de biliard şi o sală de cinema pe care fiica Andreei Esca o consideră «o altă chestie foarte tare în cămin». 

«Îmi place că sunt foarte mulţi oameni diferiţi, fac foarte multe chestii. Facultatea îmi place foarte mult, fac lucruri creative şi despre modă, PR, marketing», se declară adaptată noului stil de viață și studiu Alexia Eram.

Din experiențele multor studenți români care au studiat în Marea Britanie, chiria pentru o cameră într-un astfel de cămin este destul de piperată, undeva la 7.000 de lire sterline, pe an, ca și taxa de studii, de altfel, care urca pe la 13.000 de lire sterline. Evident, și Alexia Eram a putut opta pentru obținerea unei burse subvenționate de statul britanic, în condițiile cunoscute.

Alexia Eram a absolvit anul acesta Liceul Francez «Anna de Noailles» din Bucureşti, cu media 9,97.

SHARE