Cu cine seamănă gemenii lui George și Amal Clooney - foto

7 Dec 2018

După ce s-a despărțit, greu, de titulatura de cel mai râvnit burlac de la Hollywood, George Clooney a devenit și tatăl unei perechi de gemeni, în luna iunie a anului trecut.

După propria mărturisire, Clooney i-a făcut o curte susținută lui Amal, vânand-o mai multe luni cu telefoane și bilețele, până ca ea să consimtă în a-i deveni soție

George și Amal Clooney formează unul din cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, dar totodată și cel mai discret în ceea ce privește viața personală.

Deși George și Amal Clooney au devenit părinți anul trecut, în luna iunie,  cei doi gemeni, Alexander și Ella, au fost greu de prins de obiectivele camerelor de fotografiat. 
Până săptămâna trecută, când celebra avocată pentru drepturile omului a apărut în public alături de cei doi gemeni, pe străzile New-York-ului.

În momentul în care a ieșit din hotelul Four Seasons, New York, cu gemenii în brațe, Amal, extrem de șic și de zâmbitoare. 

Îmbrăcată complet în negru, cu jeanși din piele, o vestă lungă cu leopard print, la care a asortat o beretă neagră și cizme cu platformă, Amal  arăta fabulos, cu atât mai mult cu cât avea brațele ocupate cu Alexander și Ella, ”accesoriile” cele mai de preț.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CUTE ALERT! The Clooney twins have taken #NYC by storm! #GeorgeClooney #AmalClooney : Splash News

A post shared by Page Six (@pagesix) on

SHARE