Dana Budeanu, fotbaliștilor români: «Sunteți niște țărani pe care vă preocupă mai mult ce gagici și ce mașini aveți, în loc să jucați fotbal»

Dana Budeanu continuă să provoace ravagii printre urmăritorii săi din mediul online, publicând pe contul său de YouTube un clip video în care critică comportamentul marii majorități a fotbaliștilor români, concluzionând că aceștia dau prea multă importanță aspectelor materiale, în loc să fie preocupați în primul rând de performanța sportivă.

”Stilul vestimentar al fotbaliștilor și cum a ajuns el în halul în care a ajuns sau nu. Sigur, pentru că ne-am născut în acest sătuc, exemplele, inclusiv ale fotbaliștilor, sunt alți fotbaliști internaționali extrem de celebri, extrem de bogați etc.

Exemplele fotbaliștilor români sunt alți jucători internaționali extrem de celebri, extrem de bogați etc. De aici vine și discrepanța. Ca fotbalist din România, atât timp cât n-ai ajuns unul foarte mare pe plan internațional și nu ai ajuns la nivelul unui fotbalist de top, e clar că n-ai cum să te compari cu ei de dimineața până seara, pentru că n-ai ajuns la acel nivel financiar. Nu te poți compara cu ei nici din punct de vedere vestimentar, nici al tatuajelor sau al mașinilor, pentru că tu ești un sărac, da?

Ăia au un salariu de 100 de milioane de euro, n-ai cum să trăiești ca ei. Eu înțeleg, trebuie să vă tundeți ca Beckham, să vă luați gagica aia, mașina aia. Dar Beckham are 100 de milioane de euro, iar mașina lui, care costa 300.000, e un nimic pentru el. Tu câștigi un milion pe an și îți iei o mașină de 150.000. Ești un țăran! Sunteți niște țărani pe care vă preocupă mai mult ce gagici și ce mașini aveți, în loc să jucați fotbal.

Ia, întrebați-l pe Hagi, care după părerea mea e un Dumnezeu la propriu și un .. nici nu pot vorbi despre un asemenea campion. Întrebați-i pe oamenii care au făcut fotbalul românesc să existe: ’Băi, Hagi, tu când ai ajuns tu mare și ai avut tu primul salariu, ți-ai luat imediat o mașină scumpă?’. Eu spun 100% că nu”, spune Dana Budeanu.

Dana Budeanu își acordă privilegiul de a comenta ținutele vestimentare ale unor nume cunoscute din fotbalul românesc:

Dana Budeanu despre Denis Alibec: ”Stilul tău vestimentar este unul care se vrea a fi vizibil. Îți place să te îmbraci, să te dezbraci, îți place să-ți arăți glezna. Nu este mișto ce faci, chiar dacă îți iei multe haine. Îți stă capul mai mult la haine și nu e ușor. Cu cât vă stă capul mai mult la haine, cu atât vă concentrați mai puțin pe sport. Arăți bine, pentru că ești sportiv și e ok, dar caută-ți stilul”.

Dana Budeanu despre Gabriel Torje: ”Torje este exemplul perfect de fotbalist român mediu care trebuie el neapărat să aibă costumul acela, tricoul polo căruia să-i ridice gulerul șamd. Acești băieței provin de cele mai multe ori, deși nu este absolut nicio rușine, din familii cu posibilități financiare limitate. Nu este nicio greșeală că îți dorești, te-ai chinuit, ți-ai rupt picioarele, este normal, dar nu trebuie să ieși în evidență cu orice preț”

Dana Budeanu despre Ciprian Tătărușanu: ”El e un băiat extrem de decent. Mă gândesc la el cum mă gândesc la Cristi Chivu. Are același vibe. Omul nu s-a ras în cap azi, mâine nu s-a tatuat. E ok, este sportiv. Sportivii nu trebuie să epateze prin nimic altceva decât prin performanță”

Dana Budeanu despre Adrian Mutu: ”Mutu este considerat unul dintre cei mai frumoși fotbaliști români ai tuturor timpurilor. E mișto, să vină să antreneze la națională mică. Arată cumva și ca poză. Te îmbraci bine! A avut o perioadă scurtă de derapaj din punct de vedere vestimentar, care era o perioadă de derapaj și din punct de vedere al anturajului. Aia a fost marea lui problemă”

Dana Budeanu despre Adrian Cristea: ”Ți-au plăcut hainele ție, mai puțin fotbalul, pentru că nu a durat foarte mult cariera ta. Există mici exagerări câteodată, dar este ok cum arată, se îngrijește. Inspirați-vă de la Adi Cristea, țărăneii! Este pe locul 1 din generația asta nouă. Și are și ciorapi”

Dana Budeanu despre Cristi Chivu: ”Chivu respectă foarte bine tematica unui eveniment întotdeauna. Are un stil unitar. N-o să-l vezi mâine ca pe un papițoi și după aia să se întoarcă la stilul lui. După părerea mea, are un stil curat”

Dana Budeanu despre Ilie Dumitrescu: ”Este autodidact, a vrut enorm să evolueze din toate punctele de vedere. Legat de vestimentație, este extrem de îngrijit și îl felicit. Oricum, eu sunt încântată de tot ceea ce înseamnă fotbaliști din Generația de Aur, m-aș uita și acum la meciurile lor. Este o diferență foarte mare între ei și generația actuală”

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories