Olguța și Claudiu Manda au strâns peste un sfert de milion de euro la nunta lor!

18 Iun 2019 | scris de Anita Raicu

Dacă v-ați întrebat cum ”a mers” masa la nunta Olguței Vasilescu, curiozitatea v-a fost deja satisfăcută în cea mai recentă declarație de avere a soțului său, Claudiu Manda, depusă la Senat în 12 iunie 2019.

Olguța și Claudiu Manda au strâns peste un sfert de milion de euro la nunta lor!

La câteva zile după nunta sa cu senatorul și viitorul europarlamentar Claudiu Manda, Olguţa Vasilescu declara: ”În mod sigur achităm împrumutul luat de soţ pentru a cumpăra casa (150.000 de euro - N.R.). O să trecem în declaraţia de avere, o să scriem cu cât am rămas după ce am scăzut cheltuielile. Am vorbit cu cei de la ANAF şi le-am spus că noi vrem să plătim impozitul pe banii primiţi la nuntă. Au spus cei de la ANAF că darurile nu se impozitează“. 

Și așteptările sale față de dărnicia celor 524 invitați au fost indulgente, pentru că în conformitate cu declarația de avere depusă la Senat de Claudiu Manda, în total s-au adunat aproximativ 320.000 de euro, adică suficient pentru a materializa urarea ”Casă de piatră!” într-o nouă construcție de lux de avergura celei pentru care au luat creditul bancar.

Conform documentului citat, la petrecerea , Olguța și Claudiu au primit din partea nuntașilor, 246.400 de euro, 334.000 lei și 5.200 dolari, adică aproximativ 320.000 de euro, suficient cât să poată Pe lângă aceşti bani, Claudiu Manda a declarat şi bunuri pentru casă în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

Așadar, viitori tineri însurăței, dacă viața e grea și aveți nevoie de un impuls la început de drum, fiți sigur că invitați la nunta voastră cât mai mulți politicieni, de la ei vin banii...


CLICK - Follow us on Google News