Iulia Albu despre ținuta Elenei Udrea la botez: 'Păpușa Barbie a politicii românești revine!'

20 Sep 2019 | scris de Anita Raicu

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov şi-au botezat fetiţa, la Mănăstirea Caşin din Capitală, iar ținuta fostului ministru, a fugarei și a fostei deținute din Costa Rica a atras atenția Iuliei Albu, care a și comentat-o în stilu-i cunoscut.

Iulia Albu despre ținuta Elenei Udrea la botez: 'Păpușa Barbie a politicii românești revine!'

”Păpușa Barbie a politicii românești revine într-o formă de zile mari, însă cu un look mai passé decât eșarfa animal print purtată la rochia roșie de birou. Câteodată stau și ponderez rațiunile pentru care o femeie poate să-și achiziționeze o asemenea rochie pentru că logica unei asemenea opțiuni mă depășește. 

Indiferent de colecție, designer și preț, această piesă este complet demodată.  Iar alegerea pantofilor, deși în aparență una safe, este pe cât se poate de banală. Aici nu vorbim despre orice persoană de pe stradă, ci despre cineva care a avut și are acces la piese semnate de cele mai mari case de modă ale lumii. 

Este de preferat, ca atunci când distanța dintre breton și umeri nu este una considerabilă, să nu optați pentru lucruri în care vă înecați. Ideea unei ținute, la modul general, este aceea de a vă pune în valoare, nu de a vă scufunda în ea.

Salut inițiativa Elenei Udrea de a nu ne arăta pedichiura, probabil în aceeași nuanță cu manichiura, un roz Malibu Barbie, și el trecut deja chiar și de al doilea val al celebrității, dar și alegerea unui machiaj natural", a declarat Iulia Albu, potrivit VIVA!.


CLICK - Follow us on Google News