Florin Piersic jr, mesaj tulburător către tatăl său: «Să nu îndrăznești să mă lași orfan!»

15 Iun 2019 | scris de Ioana Tomozei

Florin Piersic se află în aceste zile la Iaşi, unde ediția din acest a festivalului "Zilele Filmului Românesc îi este dedicată.

Florin Piersic jr, mesaj tulburător către tatăl său: «Să nu îndrăznești să mă lași orfan!»

”Sincer să vă spun, aici am aflat, chiar acum 24 de ore, că acest festival de film e dedicat unui actor pe care îl plac aşa, cât de cât, dar nu în totalitate, ca alţii care mi-au spus: ştiţi, îl iubim pe Florin Piersic. Ce să le spun? Aveţi gusturi bune, dar nu sunt chiar de acord cu dumneavoastră. (...)

Nu-mi place că de fiecare dată când vrea să spună ceva, cel care îl intervievează sau cel care îl provoacă spune «ah, a venit Florin! Noi când mai apucăm să vorbim?». Mie mi se pare o poveste tristă chestia asta. Cum adică? În loc să vă bucuraţi şi să ştiţi că instrumentul actorului e cuvântul, bucuraţi-vă că mai pot să vă vorbesc, să vă povestesc despre mine, despre colegii mei", le-a spus jurnaliştilor Florin Piersic.

Aflat în centrul atenţiei şi primit în oraş ca un adevărat star, cu afişe uriaşe, în care spune că a fost surprins să se vadă „cât tot blocul”, actorul a fost cazat la singurul hotel de cinci stele din oraș, prilej cu care a şi avut parte de un moment-surpriză, fiind dezvelită în onoarea sa prima stea de pe ”Pleiada Wall of Fame”.

Actorul le-a mulţumit gazdelor sale şi a plantat cu această ocazie un piersic în grădina din faţa hotelului.

Ulterior, Piersic a făcut câteva mărturisiri, una dintre acestea fiind primită cu emoție de cei prezenţi.

Vorbind despre relaţia cu fiul său, Florin Piersic jr, actorul a declarat: ”Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: «măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!»”. 

Actorul a mai dezvăluit că a lucrat o singură dată cu fiul său, dar i-a fost suficient ca să-și dea seama că e combinația perfectă. În filmul în care au jucat împreună și pe care juniorul l-a și regizat, Piersic senior spune că a fost plăcut impresionat de toate indicațiile pe care i le-a dat Florinel.

”Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face. Excepțional!”, a declarat Florin Piersic. 


CLICK - Follow us on Google News