Frumoasa Irina Shayk dezvăluie motivul despărțirii de Cristiano Ronaldo

21 Dec 2018

Rusoaica Irina Shayk a avut o relație de aproape cinci ani cu starul fotbalului mondial Cristiano Ronaldo. După despărțire, n-aveau cum să lipsească dezvăluirile cu delicii mondene. Astăzi, d

Shayk dezvăluie motivul despărțirii de Cristiano Ronaldo, după cum era de așteptat infidelitatea portughezului are rolul determinant în faptul că rusoaică a pus punct relației.

«Am vorbit și am scris destul despre povestea noastră. Am fost cinci ani împreună şi s-au scris multe pe marginea separării noastre. Adevărul e însă numai unul —  Ronaldo m-a înșelat cu sute de femei. Acesta este motivul despărțirii», a declarat Shayk pentru Golssip.it.  

«Consider că o femeie se simte urâtă când alături de ea se află bărbatul nepotrivit. Eu mă simţeam urâtă şi nesigură pe mine», a mai adăugat fotomodelul rus în vârstă de 32 de ani.

În prezent, Irina Shayk formează din 2015 un cuplu cu actorul american Bradley Cooper, alături de care are o fetiță.

Cât despre Cristiano Ronaldo, vârful de la Juventus, el are o relație cu Georgina Rodriguez din 2016. Până să o cunoască pe actuala iubită, Ronaldo a avut idile cu Kim Kardashian, Raffaella Fico, Andressa Urach, Cristina Buccino și Cassandra Davis. 

Cristiano Ronaldo a devenit tată a trei copii în 2017. Mai întâi, în luna iunie, au venit pe lume Eva Maria și Mateo, gemenii care au fost purtați de o mamă surogat. Apoi, în luna noiembrie, iubita sa, Georgina Rodríguez a născut o fetiță, pe Alana Martina.

Jucătorul de fotbal mai are încă un copil, pe Cristiano Jr. care a fost născut în 2010 și a cărui mamă nu a fost niciodată identificată. 
 

SHARE