Keanu Reeves, răspuns profund, emoționant, la întrebarea ”ce se întâmplă după moarte?”

15 Mai 2019 | scris de Monica Pavelescu

Aflat într-o campanie de promovare a noului său film din franciza ”John Wick”, Keanu Reeves a fost invitat al emisiunii lui Stephen Corben - “The Late Show”.

  • Keanu Reeves, răspuns profund, emoționant, la întrebarea ”ce se întâmplă după moarte?”

Potrivit unui infografic realizat de fanii seriei numărul deceselor provocate de John Wick a crescut progresiv, de la 84 de persoane în prima parte, la 128 în a doua, iar despre cea de-a treia se spune că va doborî ”performanțele” celei anterioare.

Firesc, având în vedere jocul cu moartea al personalui interpretat de Reeves, realizatorul ”The Late Show” l-a întrebat pe actorul american ce părere are despre ceea ce se întâmplă după ce murim. O întrebare primită cu râsete în public, stare de spirit total transformată în emoție, după ce Reeves a oferit un răspuns simplu, dar extrem de profund.

”Știu doar că le vom lipsi celor care ne iubesc”, a răspuns Keanu Reeves.

De-a lungul vieții sale, Reeves a fost marcat de mai multe momente tragice, care l-au marcat. În același an în care ”Matrix” devenea un fenomen mondial, aducându-i statutul de superstar al cinematografiei mondiale, Reeves și iubita sa Jennifer Syme pierdeau copilul lor nenăscut. Doi ani mai târziu, Syme a murit într-un accident petrecut în Los Angeles, în timp ce actorul filma cel de-al doilea episod din Matrix, ceea ce l-a făcut să se retragă ceva timp din viața socială.

În cadrul aceleiași emisiuni, despre viitorul francizei, după ce și Parabellum a primit cronici favorabile din partea criticilor, Reeves a declarat că ”Bâtând în lemn, cu degetele încrucișate, lucrurile merg bine până acum. Pentru mine, depinde doar de poveste și de regizor, îmi place rolul, ador să-l joc”.

SHARE