Lidia Fecioru: «Soțul meu a zis că arăt ca o vacă. I-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el. Am slăbit și am divorțat»

20 Oct 2018

În momentul în care acul cântarului îi zâmbea ironic așezat undeva în jur de 90 de kilograme, Lidia Fecioru a decis că este momentul să slăbească.

«Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut vreo 30 de kilograme în plus și spuneam că eu nu sunt grasă. Am început să mă iubesc și am slăbit. Am înbrăcat o rochie lungă și arătam ca o omidă. Soțul meu a zis că arăt ca o vacă. Și i-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el, voi slăbi și voi divorța. Așa am făcut, m-am iubit pe mine», a povestit Fecioru, într-un într-un pentru Irina Reisler. 

Spune că a urmat regimul Demis Roussos, o dietă disociată. Treptat, au început să apară și rezultatele.

«În regim era așa: trei zile de proteine animale, trei zile de proteine vegetale și trei fructe… Nu am mâncat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le-am băut și nu le beau nici acum, și fructe.  Într-adevăr, erau zile când organismul simțea nevoia și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Noi avem nevoie de glucoză și e logic, sângele avea nevoie…», a explicat bioenergo-terapeutul.

Totodată, pe timpul curei de slăbire, a consumat și un ceai natural, despre care trebuie consumat pe stomacul gol. 

«E un ceai bun, diuretic, pentru slăbit. La un litru de apă se ia un betișor de scorțișoară, cinci frunze de dafin și se face ceaiul. Frunzele să fie la fel de mari. Se fierbe ceaiul 15 minute la foc mic. Se bea câte o ceșcuță pe stomacul gol. Se spune că ajută la slăbire și la arderea grăsimilor. Au contraindicații. Nu-l pot bea femeile însărcinate, cele care alăptează și copii până în șase ani», a explicat Lidia Fecioru.

SHARE