Mădălina Ghenea, apariţie răvăşitoare la Festivalul de Film de la Roma

23 Oct 2018

Mădălina Ghenea este prezentă la Festivalul de Film de la Roma, unde a și avut loc premiera filmului în care joacă — «All you ever wished for»

Aparițiile actriței românce pe covorul roșu pe parcursul zilelor festivalului au fost extrem de apreciate de public.

Românca a purtat o rochie lungă, argintie, cu spatele gol, ce aparţine designerului Zuhair Murad, şi pe care a accesorizat-o cu sandale argintii, o brăţară şi o curea în aceeaşi nuanţă. 

madalina-ghenea-festival-film-roma

La premiera noului film în care joacă, «All you ever wished for», Ghenea a optat pentru o rochie lungă, nude, cu crăpătură generoasă, accesorizată cu paiete.

madalina-ghenea-premiera-all-you-ever-

Într-o altă apariţie, românca a purtat un costum negru, semnat de Stella McCartney. 

«Datorez totul Italiei. Aici s-a lansat primul film în care am jucat, e un loc special», a declarat Ghenea, la premiera »All you ever wished for»  — o coproducţie italiano-americană regizată de Barry Morrow, câştigător al premiului Oscar pentru «Rain Man».  Filmul va avea premiera pe marile ecrane în 2019. 

Festivalului de film din Cetatea Eternă va aduce un omagiu regizorul şi scenaristul american Martin Scorsese, în vârstă de 75 de ani, care va primi un premiu pentru întreaga carieră. Românca nu a pierdut ocazia de a se fotografia cu celebrul regizor, la o petrecereorganizată  în cinstea regizorului.  «O mare onoare», a fost mesajul Mădălinei Ghenea. 

madalina-ghenea-martin-scorseze
 

SHARE