Mai poate fi oprit Borcea? Cu ce femeie și-ar mai dori să facă un copil

18 Oct 2018

Românii interesați de fenomenul Borcea, nu pot crede că va fi în stare să-și stăvilească frenezia în a turna plozi cât mai multor femei. Ce spune el despre treaba asta, într-un inteviu acorda

«Relaţia mea cu Valentina este extraordinară. Mă împlineşte total. Ne place să ne dedicăm timpul liber pe care-l avem împreună băieţelului nostru, care are 2 anişori şi 4 luni. (...) În spatele unui om care se vrea de succes, nu poate fi decât o femeie de forţă», mărturisește Borcea, în preambulul interviului.

Borcea nu are ezitare în a declara, așa cum a spus și despre precendenta mamă a copiilor săi, Alina Vidican, că este sigur că actuala sa soție, Valentina Pelinel este ultima femeie din viața lui.
 
«Asta sigur! Da!  Dacă ţi-am spus că sunt sigur de asta, crezi că vorbesc să mă aflu în treabă? Repet: Valentina e ultima femeie din viaţa lui Cristi Borcea! «My last, my everything», cum e într-o melodie romantică. Ne spunem: «Eşti viaţa mea!»».
 
Borcea mai împarte cu lumea povestea despre romantismul care îl însoțește relația sa cu Valentina Pelinel.

«Dimineaţa, ne trezim la micul dejun, ne jucăm cu Milan, o mângâi pe burtică, pentru fetiţe, apoi eu vin la birou, la muncă. Dacă mai e timp după-amiază, ne mai vedem un pic. Seara, chiar dacă ieşim la cină sau avem musafiri, ne rezervăm minimum două ore numai pentru noi, exclusiv. Stăm la ţigară, la vorbe, la un pahar de vin roşu. Valentina nu e doar soţie, e şi cel mai bun prieten al meu, e confidenta mea, discutăm absolut orice. E tot ceea ce îmi doresc», spune Borcea.

SHARE